Mijn naam is Wilma Holthof (1957).

Sinds 1994 ben ik werkzaam als Hauschka therapeut en voetreflexoloog. Door de jaren heen heb ik, door het volgen van opleidingen en workshops, mijn kennis steeds meer kunnen uitbreiden. Met mijn ruime praktijkervaring mag ik mijzelf een kundig en enthousiast Hauschka therapeut noemen.

Veel mensen met huidproblemen, vaak van allergische aard, heb ik succesvol mogen begeleiden. De werkwijze en de producten van Dr. Hauschka zijn mij op het lijf geschreven.

Het is de aandachtige ontspannen manier van werken met natuurzuivere producten waar ik mij helemaal in kan vinden. Ik ben geïnteresseerd in mensen en vind het fijn een bijdrage te kunnen leveren aan jouw gevoel van welbevinden.

Eigen praktijk

Met heel veel plezier ben ik in november 2010 met mijn eigen praktijk een samenwerking aangegaan met de natuurvoedingswinkel Gooody fooods.{inmiddels natuurvoedingswinkel ODIN} Het concept van ODIN sluit naadloos aan bij mijn werkwijze en de filosofie van Dr. Hauschka . Respect voor de natuur en het gebruik van natuurzuivere producten staan centraal.


Van harte nodig ik je uit om zelf kennis te komen maken met mij en de weldadige uitwerking van deze behandelingen.


Wilt u een afspraak maken of meer informatie?
Klik hier voor de contactpagina

PRAKTIJK HERBOREN

voor natuurlijke huidverzorging

Potgietersingel 1
8011NA Zwolle

In natuurvoedingswinkel
ODIN