Door speciale handtechnieken worden verstoorde inwendige gebieden in het lichaam geprikkeld en weer aangezet tot activiteit. Brengt je lichaam in balans.

Werkdruk, stress, een verkeerde houding, onjuiste voeding, emotionele spanningen in het drukke leven van vandaag de dag kunnen diverse problemen veroorzaken en ervoor zorgen dat er blokkades in het lichaam ontstaan, waardoor het lichaam uit balans raakt. De klachten die hierbij ontstaan kunnen worden aangepakt met voetreflexzone therapie.

De helende werking van voetreflexzone therapie. Voetreflexzone therapie is een veilige therapie en gaat uit van het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Doordat de voeten een afspiegeling zijn van het totale lichaam voelt en ziet de therapeut in welk lichaamsdeel of orgaan de harmonie ontbreekt en waar zich afwijkingen bevinden.

Via behandeling met de handen, worden organen, cellen en weefsels in het lichaam geprikkeld en aangespoord tot heling. Blokkades kunnen worden opgeheven, zodat de levensenergie weer vrij kan rond circuleren. Voetreflexzone therapie: een weldaad voor iedereen. Voetreflexzone therapie is geschikt voor iedereen, zowel volwassenen als kinderen die graag gezond willen blijven. Daarnaast kunnen uiteenlopende lichamelijke en geestelijke klachten als migraine, rugklachten, darmproblemen, slapeloosheid, eczeem en onevenwichtigheid door voetreflexzone therapie worden verminderd. Graag laat ik je kennis maken met de bijzondere werking van voetreflexzone therapie.

PRAKTIJK HERBOREN

voor natuurlijke huidverzorging

Potgietersingel 1
8011NA Zwolle

In natuurvoedingswinkel
ODIN